Ekstra džem od BIO aronije

Aronija Srbija jedina nudi 100% cist džem aronije BIO kvaliteta. Naš džem ne sadrži nikakve dodatke, zasladivace, konzervanse ili poboljšivace ukusa. Jednostavno, nastao u prirodi upakovan i ponuden tržištu u svom prirodnom obliku.

Ekstra džem od BIO aronije sa celim bobicama sa vecim sadržajem voca od najmanje 55g na 100g, pakuje se u teglama od 225g.

Ekstra džem od BIO aronije (veci plod sadrži najmanje 55g na 100g) zaista autenticnog vrhunskog ukusa! Ovaj džem se proverava od strane nemacke inspekcije (Bio-Kontrollstelle) na redovnoj osnovi, a takode je predmet naše redovne kontrole kvaliteta.

Da li ste u potrazi za vocnim džemom koji ima taj neki ekstra ukus? Zamislite ukus bobica aronije kao vocni džem! Kupite naš premijum ekstra džem od BIO aronije koji ste upravo zamislili. Ovaj džem je neverovatno ukusan kao namaz i daje završni šmek sosovima pretvarajuci ih u pravi kulinarski delikates. Samo probajte, uživajte i recite nam da li Vam se dopada!

Sastojci: sok belog grožda, bobice aronije, limunov sok, pektin

BIO kvalitet – standard koji donosi najrigoroznija pravila u proizvodnji i distribuciji hrane. Naročito važno da je BIO znak sertifikovan u Nemačkoj. Između ostalog, ovaj znak može da ponese samo proizvod koji se uzgaja u čistim vazdušnim zonama, na zemljištu koje nikad nije tretirano hemijskim sredstvima, koristi za zalivanje vodu prvog kvaliteta, daleko od puteva, koriste se obnovljivi izvori energije, u proizvod se ne dodaju prezervativi, boje, šećer, emulgatori…

Copyright © 2013 Aronija Srbija. Sva prava zadržana. Created by: WebPortal
Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima ovog web portala bez pisane saglasnosti