Specijalni čaj od BIO aronije 100%

Aronija Srbija jedina nudi specijalni caj od organske aronije BIO kvaliteta. Caj ne sadrži nikakve dodatke, zasladivace, konzervanse ili poboljšivace ukusa. Jednostavno, nastao u prirodi upakovan i ponuden tržištu u svom prirodnom obliku.

Ovaj caj se pravi od cistog BIO jagodicastog voca aronije - ukusno kada se priprema kao caj, ali može da se koristi i kao tajni sastojak mešavine ukusa. On ima visok nivo dragocenih polifenola.

Naš specijalni caj od BIO aronije (100% BIO aronija) se sastoji iskljucivo od suvog i bobicastog ploda aronije i proizvod se bazira na novom proizvodnom metodu koji je razvila Aronia Original Naturprodukte. Proizvod se sastoji od pokožice i unutrašnjeg mesnatog dela aronije koji ostaju kada se bobice aronije obraduju što postaje naš cist BIO sok od bobica aronije (ne iz koncentrata). Plod aronije je veoma bogat dragocenim polifenolima. Prema analizama koje sprovode naši partneri na naucnom Univerzitetu u Potsdamu, unutrašnjost bobica aronije sadrži još veci nivo polifenola nego suve bobice aronije.

Ovaj aromaticni specijalni caj od BIO aronije ima prijatno jak vocni ukus.

Mesnati deo koji se koristi za ovaj caj sastoji se u potpunosti od bobica 100% BIO aronije. Ovaj caj se pažljivo rucno pakuje u malom tradicionalnom preduzecu sa mnogo ljubavi i pažnje.

BIO kvalitet – standard koji donosi najrigoroznija pravila u proizvodnji i distribuciji hrane. Naročito važno da je BIO znak sertifikovan u Nemačkoj. Između ostalog, ovaj znak može da ponese samo proizvod koji se uzgaja u čistim vazdušnim zonama, na zemljištu koje nikad nije tretirano hemijskim sredstvima, koristi za zalivanje vodu prvog kvaliteta, daleko od puteva, koriste se obnovljivi izvori energije, u proizvod se ne dodaju prezervativi, boje, šećer, emulgatori…

Copyright © 2013 Aronija Srbija. Sva prava zadržana. Created by: WebPortal
Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima ovog web portala bez pisane saglasnosti